Luk og gå tilbage

SPA BEHANDLING FORESPØRGSEL 90 MIN

 

FORESPØRGSEL:
SKØN RITUAL – Ansigts og krops behandling 1495 kr.
BALANCE – Kropsbehandling 1395 kr.
ENERGI – Massage og kropsbehandling 1395 kr.
Du fortjener at komme heeelt ned i gear. Læs mere her og book.💆‍♀️ 

Du kan vælge mellem følgende behandlinger:

Bemærk at dette kun er en forespørgsel og skal betales ved check ud. 

 

Vores behandlinger til ansigtet og kroppen er alle holistiske, de er alle udviklet af vores dygtige Marienlyst spa team som har mange års erfaring med spabehandlinger. SKRIV VENLIGST I KOMMENTARFELTET VED NÆSTE VINDUE ØNSKET TIDSPUNKT OG DAG. Vi kontakter jer herefter hurtigst mulig for at bekræfte jeres behandlingstid.
BEMÆRK.


SKØN RITUAL – ANSIGTS- OG KROPSBEHANDLING 1495 kr.

En holistisk ansigts- og kropsbehandling som arbejder med kroppen og dine sanser. Under behandlingen opleves vibrationer, farvede stemninger og himmelske dufte, som både løfter dig mentalt men også er afstressende. Alt sammen ledsaget af nærende og genopbyggende produkter fra SKØN SKINCARE.

 

BALANCE - KROPSBEHANDLING 1395 kr.

BALANCE-behandlingen starter med en tørbørstning af hele kroppen, der tørbørstes for at starte blodcirkulationen og dermed vil du få et mere  effektivt udbytte af din massage.

 

ENERGI - KROPSBEHANDLING 1395 kr.

En energisk massage med akupressur og klassisk velvære massage ideel ved muskeltræthed og manglende energi – blodcirkulationen stimuleres og dermed øges kroppens energiniveau, dine sanser vækkes og du forlader rummet med fornyet energi.

 

Skriv venligst i kommentarfeltet ved næste vindue ønsket tidspunkt og dag. Vi kontakter jer herefter hurtigst mulig for at bekræfte jeres behandlingstid.

 

Vi gør opmærksom på, at behandlingen ikke giver adgang til brug af spa'ens øvrige faciliteter. Ønsker du dette, vil du skulle tilkøbe dagspa, såfremt dette er ledigt eller have et ophold, hvor du har adgang til spa'en.