Luk og gå tilbage

SPA BEHANDLING FORESPØRGSEL 45 MIN

 

FORESPØRGSEL:
DRØM – Ansigts og hårbundsmassage 795 kr.
SKØN RITUAL – Ansigtsbehandling 795 kr.
ENERGI – En energisk massage 795 kr.
FRYD – Fodmassage 795 kr.
Du fortjener at komme heeelt ned i gear. Læs mere her og book.💆‍♀️

 

Du kan vælge mellem følgende behandlinger:

Bemærk at dette kun er en forespørgsel og skal forhåndsbetales.

 

Vores behandlinger til ansigtet og kroppen er alle holistiske, de er alle udviklet af vores dygtige Marienlyst spa team som har mange års erfaring med spabehandlinger. SKRIV VENLIGST I KOMMENTARFELTET VED NÆSTE VINDUE ØNSKET TIDSPUNKT OG DAG. Vi kontakter jer herefter hurtigst mulig for at bekræfte jeres behandlingstid.
BEMÆRK.

 

DRØM – Ansigts- og hårbundsmassage 795 kr.

Slip spændinger i hårbund og ansigt, i denne behandling arbejdes med stimulering af hele hårbunden. Blide tryk og massage af hårbunden øger blodcirkulationen, som er et vigtigt element for at fremme hårvækst og forebygge hårtab. Ansigtet afrenses og der afsluttes med en skøn ansigtsmassage.

 

SKØN RITUAL – Ansigtsbehandling 795 kr.

En holistisk ansigtsbehandling som arbejder med ansigtet og dine sanser. Under behandlingen opleves vibrationer, farvede stemninger og himmelske dufte, som både løfter dig mentalt men også er afstressende. Alt sammen ledsaget af nærende og genopbyggende produkter fra SKØN SKINCARE.

 

 

ENERGI 795 kr.
En energisk massage med akupressur og klassisk velvære massage ideel ved muskeltræthed og manglende energi – blodcirkulationen stimuleres og dermed øges kroppens energiniveau, dine sanser vækkes og du forlader rummet med fornyet energi.

ENERGI-behandlingen starter med en tørbørstning af hele kroppen. Der tørbørstes for at starte blodcirkulationen og dermed vil du få et mere effektivt udbytte af din massage.

45 min. behandling er til dig, som ønsker fokus på et bestemt sted – her vælges ryg, skulder og nakke eller ben – du aftaler det blot med vores dygtige terapeut inden behandlingen.

 

BALANCE 795 kr.
En behandling hvor vi arbejder blødt og forsigtigt med dine problemområder. Vi benytter os at teknikker som bindevævsmassage og klassisk velvære massage, som sammen vil forløse spændinger og frigive affaldsstoffer fra din krop.

BALANCE-behandlingen starter med en tørbørstning af hele kroppen, der tørbørstes for at starte blodcirkulationen og dermed vil du få et mere effektivt udbytte af din massage.

45 min. behandlingen er til dig, som ønsker fokus på et bestemt sted – her vælges ryg, skulder og nakke eller ben – du aftaler det blot med vores dygtige terapeut inden behandlingen.

 

FRYD – Fodmassage 795 kr.
Der er ikke noget så skønt som en fodmassage.
Dine trætte fødder vækkes med varmekompres og scrub, masseres med blide bevægelser over og under foden, hver en lille tå tager vi os af. Fødderne æltes, der arbejdes med trykpunktsmassage og klassiske velværemassage.

Psst! -Scrub og fodmassagen går helt op til knæene.

 

Vi gør opmærksom på, at behandlingen ikke giver adgang til brug af spa'ens øvrige faciliteter. Ønsker du dette, vil du skulle tilkøbe dagspa, såfremt dette er ledigt eller have et ophold, hvor du har adgang til spa'en.